پیام مساعدی روز سه شنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: این ناپایداری در برخی نقاط استان بویژه در مناطق شرقی و ارتفاعات بصورت رگبار پراکنده باران، رعد و برق، تندباد لحظه ای همراه با گرد و خاک پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: برای ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر کمی تا قسمتی ابری و در ساعاتی از روز بویژه بعد از ظهر تا شب در برخی نقاط همراه با افزایش ابر و احتمال ناپایداری های موقت جوی پیش بینی می شود.
مساعدی ادامه داد: در این مدت جهت وزش باد متغیر و بطور غالب جنوب غربی تا شمال غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۰ گاهی تا ۳۶کیلومتر در ساعت و در هنگام وزش تندباد به طور لحظه ای بیش از ۴۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی شده است.
وی اظهار کرد: برای ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ و گاهی تا ۱۲۰ سانتی متر پیش بینی می شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ۰۳:۲۷ دقیقه بامداد، مد اول ۰۹:۵۶، جزر دوم ۱۷:۳۳ و مد دوم ۲۳:۴۲ خواهد بود.
مساعدی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته جزیره خارگ و برازجان به ترتیب با ۹۴ و ۲۲ درصد بیشترین و کمترین میزان رطوبت را داشتند.
وی گفت: در این مدت عسلویه و جم به ترتیب با ۳۸ و ۲۲ درجه بیشترین و کمترین میزان دما را تجربه کردند.
۶۰۴۳/۷۲۱۲
13:53:45 - سهشنبه 21 مه 2019